Tuesday, January 25, 2011

:: Koleksi Permata Terbaik dan Rare :: Permata Besi Misteri (Telah ditebus Semua)  • Ramai yang bertanyakan akan nama sebenar besi misteri ini, namun nama asalnya tidak dapat dinyatakan atas sebab-sebab yang munasabah sehingga ada yang menyatakan kami menjual besi grill pagar (kami bukan terdesak untuk berbuat demikian)
  • Permata ini telah terbukti akan khasiatnya sebagaimana yang telah termaktub dalam kitab melayu tua yang jarang dijumpai. Antara khasiat alami yang diberikan oleh ALLAH swt adalah sebagai anti perbuatan khianat orang seperti sihir, santau, tuju, saka dan amat mujarab dan ampuh sebagai anti besi bath siam (insyaAllah telah terbukti oleh pengalaman pembeli yang terdahulu)
  • Selain itu amat sesuai dijadikan pakaian bagi perseorangan yang melibatkan diri dalam tugas-tugas yang berkaitan dengan senjata seperti polis, tentera, body guard dsbnya. Boleh diikat dengan cincin atau hanya cukup disimpan didalam dompet bagi tujuan pemakaian diri. InsyaAllah semuanya dengan izin ALLAH swt.

** Terima kasih En Mohd, Kelantan : Mohd Rizal, Terengganu **

No comments:

Post a Comment